Blog

DEDIKUAR TY! PËRFITO SHUMËFISH

Paketa e dedikuar nga Insig Jetë Sh.a, International Turkish Hospital & Sun Wellness Center për vetëm 60 EURO në vit!
Çdo vajzë/grua që do të pajiset me kartën e sigurimit do të përfitojë:
Mbulime për probleme shëndetësore, trajtime mjekësore apo ndërhyrje kirurgjikale gjatë kohës së qëndrimit në spital deri në 5,000 Euro
Transport me ambulancë
Sigurimi i Jetës deri në 2,000 Euro
Sigurimi për paaftësinë e përhershme të plotë deri në 2,000 Euro
Check Up vjetor për femra pranë
International Turkish Hospital
Për çdo shërbim tjetër që nuk përfshihet në këtë
Paketë përfitoni ulje deri në 30% pranë gjithë rrjetit spitalor të Insig Jetë.

Prisni, nuk ka mbaruar ende!
Zbuloni përfitimet e tjera në gjysmën tjetër.

Përfitoni ULJE -30% për paketën e relaksit në qendrën SunWellness Center.
Çfarë përfshihet?
Masazh Relax 50 minuta + hyrje në pishinë + sauna
(pa kufizim kohor)
Përfitoni dhe zbritje prej 20% në abonimet e palestrës së qendrës SunWellness përgjatë gjithë vitit të sigurimit.
INSIG JETE sigurohet që çdo ditë të jetë 8 Mars për gruan!

Paketa e dedikuar nga Insig Jetë Sh.a, International Turkish Hospital & Sun Wellness Center për vetëm 60 EURO në vit! Çdo vajzë/grua që do të pajiset me ...