Blog

Nuk keni kryer check-upet e perfshira ne paketen tuaj te shendetit dhe kontrataka mbaruar?                                                                                                                                            Nuk ka asnje arsye per t’u shqetesuar, me rinovimin e kontrates perfitoni te drejten e 2 check-upeve.

 

 

 

 

Nuk keni kryer check-upet e perfshira ne paketen tuaj te shendetit dhe kontrataka mbaruar?                        ...