PUBLIKIME

FUN RUN MARATONA E TIRANES

FUN RUN në Maratonën e Tiranës së shëndetshme.Në datën 6 tetor nxënësit e shkollave të Tiranës do të vrapojnë duke përcjellë mesazhin e edukimit të brezave nëpërmjet sportit. Ne duke iu bashkuar kësaj kauze do të jemi aty për t’i mbrojtur fëmijet gjatë kësaj eksperience fantastike! ?‍♀️??‍♂️?‍♀️??‍♂️?‍♀️??‍♂️?‍♀️??‍♂️??? #insigjete #maratonaetiranes #funrun #sigurojeten #siguroshendetin

Gepostet von Insig Jetë am Sonntag, 30. September 2018

Sot ishte një ditë e paharrueshme për ne dhe për 3000 fëmijët që morën pjesë në FUN RUN tek Maratona e Tiranës! Ju faleminderit që ishit me ne dhe shihemi herës tjetër!♥️??‍♂️ ?‍♀️♥️??‍♂️?‍♀️♥️??‍♂️?‍♀️♥️#funruntirana #maratonaetiranes #insigjete #sigurojeten #siguroshendetin

Gepostet von Insig Jetë am Samstag, 6. Oktober 2018
Gepostet von Insig Jetë am Samstag, 6. Oktober 2018